Adana Rotary Kulübü Anaokulu
ULUBATLI HASAN MAH. 3067 SK. ADANA ROTARY KULÜBÜ ANAOKULU BLOK NO: 2 YÜREĞİR / ADANA

VİZYON

Kendisiyle ve toplumuyla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden öğrenmeye meraklı, saglıklı iletişm kurabilen, sorumluluk üstlenebilen, öz güven sahibi, üretken, yaratıcı ve sorgulayan, gelişmlere açık, Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirerek bulundugumuz çevrede örnekve model anaokulu olmak.

MİSYON

Değişen, gelişen, dünyayı takip eden eğitim öğretimin ilkbasamagı olan okul öncesi eğitimini yaş grubu öğrencilerine en verimli şekilde vererek bireysel farklılıkları ön plana alarak sorgulayan, araştıran ve geleceğine, Atatürk İle ve İnkilaplarına sahip çıkan ülkesine faydalı bireyler yetiştirmektir.

İkili

7:30-17.30

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ulubatlı Hasan Mah. 3067 Sk. No:2/A Güney Sanayi Çalışanları İlkokul/ortaokul Yanı.

ETwinning Projeleri